Ons erf voor uw training of vergadering? Wij kijken er naar uit.

Of u nu kiest voor een eendaagse of meerdaagse training of vergadering voor uw bedrijf of klanten, onze faciliteiten en onze dienstverlening zijn er op gericht om uw bijeenkomst succesvol te laten zijn. Wij en ons erf zijn er om u van dienst te zijn. Uit eigen ervaring weten we hoe belangrijk het is dat de locatie, de sfeer en de catering kloppend zijn om het maximale uit een training, workshop of vergadering te halen. Zodat uw collega's of klanten nog meer kunnen opnemen van wat u aanbiedt en nog beter onderling met elkaar kunnen verdiepen. Met dat in ons achterhoofd is het al unieke erf de laatste jaren getransformeerd naar een unieke buitenlocatie op boetiekhotel niveau waar je even helemaal weg bent van het werk. Maar waar wel alle vergaderfaciliteiten van de huidige tijd aanwezig zijn. We hebben een aantal bijzondere vergaderruimtes, of beter gezegd ontmoetingsplekken, gerealiseerd waar in een geborgen intieme setting mensen tot mooie dingen komen. Waar bovendien de hele dag door koffie, thee en water ter beschikking staan en de overige catering op uw wensen wordt afgestemd.

Het unieke drie hectare grote erf met de vele verrassende vergaderplekken is de ideale locatie voor uw training. Ons eeuwenoude erf bevindt zich in Diepenheim ( Hof van Twente) op de rand van Twente en de Achterhoek.  Met respect voor wat er was is er een luxe en comfortabele basis gerealiseerd die uw training nog beter uit de verf laat komen. Waardoor het de eeuwenoude kloosterboerderij in de huidige tijd weer een prachtige functie heeft gekregen. Waar het vroeger dienst deed als voedselverschaffer voor het klooster voorziet het erf nu u en uw klanten van een plek waar het goed samen komen is en waar ruimte is voor verdieping en verbinding.

Waarom een training laten plaatsvinden bij de Woeste Wieven?

  • Unieke locatie voor een heerlijk ontspannen verdiepende training op een buitenlocatie
  • Meerdere mooie plekken op het erf die te gebruiken zijn als trainingsruimte
  • Luxe en comfortabele faciliteiten en hotelkamers op boetiekhotel niveau
  • Zowel binnen als buiten prachtige plekken waar u ongestoord met uw groep kunt werken
  • Dienstverlening die er op gericht is u of uw bedrijf een ideale training te laten verzorgen
  • Goede catering aangepast aan uw wensen, maar waar mogelijk biologisch en lokaal
  • Er wordt gewerkt met respect voor mens en natuur

Zakelijke locatie voor iedere gelegenheid

De Woeste Wieven is een zakelijk multifunctionele ontmoetingsplek voor; eventorganisatoren, Trainingsbureau’s, multinationals, Yoga- en schildersgroepen, netwerkgroepen, ZZP-trainers en nog veel meer.... Bekijk hier onze mogelijkheden.

Boek onze locatie als uw trainingslocatie

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden om ons erf te gebruiken als uw locatie voor uw trainingen en/of vergaderingen. En geniet binnenkort van alle faciliteiten die de Woeste Wieven u te bieden heeft. Het wordt een ontspannen training voor uw klanten en/of collega's om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om met uw van gedachten te wisselen over uw wensen en de mogelijkheden.