Vriendenweekend

Toe aan een vriendenweekend?

Een weekend weg met vrienden: dat moet eigenlijk ieder jaar in de agenda staan. Om elkaar na lange tijd weer eens te zien, om bij te praten en lol te maken. Zo'n weekend kan op alle mogelijke manieren ingevuld worden. Met sportieve activiteiten, met workshops of bijvoorbeeld met lekker lang tafelen. In de heerlijke loungeruimte van de groepsaccommodatie. In de sfeervolle ontmoetingsplek, of buiten. Rondom een heerlijk knetterend vuurtje in de belevingskuil. Bij De Woeste Wieven zijn alle ingrediënten aanwezig om van iedere bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken.

Unieke locatie

Verblijf, ontspan, kom tot uzelf en geniet samen met uw vrienden op Erve Bonkert in Diepenheim, een monumentale kloosterboerderij, op het randje van de Achterhoek en Twente. Onze locatie is uniek en zeer geschikt voor vriendengroepen. Met volop ruimte voor indoor en outdoor activiteiten en verschillende heerlijke groepsaccommodaties voor groepen van 10 tot 33 personen. Vele vriendengroepen hebben op het unieke erf al een onvergetelijk weekend beleefd! 

Leuke activiteiten om samen met uw vrienden te doen

Het drie hectare grote erf met vele unieke plekken staat geheel tot uw beschikking. De Keltische bomentuin, de Zenvijver, de belevingskuil, het buitentheater, allemaal even uitnodigende en inspirerende plekken. Maar ook in de directe omgeving is genoeg te doen. Voor een wandeling of fietstocht is de ligging van het erf ideaal. En daarnaast bieden verschillende ondernemers in de omgeving leuke activiteiten aan. Wat denkt u van een tocht met lelijke eendjes, of bij slecht weer een bezoek aan een escape room.

Meer informatie en boeken van een vriendenweekend

Boek vandaag nog uw vriendenweekend of uitje en geniet snel van alle faciliteiten die de Woeste Wieven u te bieden heeft. Het wordt een vriendenweekend om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.