Heuglijke familiefeiten vieren? Boek een Woeste Wieven familieweekend

Of het nu gaat om een trouwdag, een bijzondere verjaardag. familie uitje of een familiereunie, de Woeste Wieven heeft altijd wel een accommodatie die geschikt is voor de viering in intieme kring van een heuglijk feit of een leuke familiedag. Voor een familie tot 18 personen is de groepsaccommodatie Twente een heerlijke plek. Samen koken in de complete keuken, heerlijk dineren in de grote loungeruimte of aan de grote tafel buiten in het gras. Een spelletje doen rond de knetterende houtkachel of bij een vuurtje in de belevingskuil. En als u geen zin heeft om zelf te koken, dan maakt u toch gebruik van de cateringservice van De Woeste Wieven?

Unieke locatie voor een familieweekend

Verblijf, ontspan, kom tot uzelf en geniet samen met uw familie op Erve Bonkert in Diepenheim, een monumentale kloosterboerderij, op het randje van de Achterhoek en Twente. Onze locatie is uniek en zeer geschikt voor kleine en grote families. Met volop ruimte zowel binnen als buiten en verschillende heerlijke groepsaccommodaties voor groepen van 10 tot 33 personen. Veel families hebben op het unieke erf al een onvergetelijk weekend beleefd! 

Familieweekend met kinderen

Voor alle leeftijdscategorieën is Erve Bonkert zeer geschikt. Met volop ruimte voor kinderen om zich heerlijk zowel binnen als buiten te vermaken. Met kamers op de begane grond die goed bereikbaar zijn voor ouderen die wat minder goed ter been zijn. En met een grote loungeruimte waar je je lekker even terug kan trekken in een hoekje in een van de lekkere fauteuils, of juist met een groep een spelletje kan doen aan een van de grote tafels. Voor wie wat meer vertier zoekt is het stadje Diepenheim met zijn vele galerieën met de fiets makkelijk te bereiken.

Waarom uw familieweekend boeken bij de Woeste Wieven?

  • Uniek locatie voor heerlijk ontspannen familiedagen
  • Luxe groepsaccommodaties voor de gehele familie
  • Een familie uitje voor iedere gelegenheid
  • Een pervoor iedere leeftijdscategorie
  • Volop ruimte voor kinderen zowel binnen als buiten
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de cateringsservice tijdens uw familiedagen

Boek uw familiedagen

Boek vandaag nog uw familieweekend of uitje en geniet snel van alle faciliteiten die de Woeste Wieven u te bieden heeft. Het worden dagen om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.