De locatie versterkt het effect van uw training

Of het nu gaat om een eendaagse training of een meerdaagse training. Uw training heeft meer impact als ook de faciliteiten goed geregeld zijn. Onze locatie is daar speciaal voor ingericht. We hebben als doel dat we op een hoog niveau ondersteuning willen bieden aan trainers en de deelnemers aan trainingen. Zowel qua faciliteiten als qua service niveau en catering. Of dat nu een zakelijke training is of een training op het gebied van zelfbewustwording of een inhoudelijke training voor een hobby. Dat maakt ons niet uit. In alle gevallen willen we zorgen dat de deelnemers het naar de zin hebben, zich volledig kunnen richten op de training en met een goed gevoel al dan niet naar bed gaan in een van onze prachtige kamers in ons boetiek hotel. De sfeer van een intieme Bed and Breakfast maar het comfort van een hotel.

Ons eeuwenoude erf hebben we in de afgelopen periode getransformeerd tot een unieke buitenloca tie. Op verschillende onderdelen van de voormalige kloosterboerderij zijn nu hoogwaardige trainingsruimtes gerealiseerd. Wat dacht u van trainen in de oude kapschuur of lunchen in de oude koeienstal. Met respect voor vroeger, maar met het comfort van nu. Ook buiten op het erf is voldoende ruimte om met mooi weer onderdelen van de training te laten plaatsvinden. In totaal staat er een kleine 3 hectare tot uw beschikking. Het buitenterrein is getransformeerd tot o.a. een keltische bomencirkel, kikkerpoelen, een boomgaard en een zwemvijver.

Tijdens de trainingen voorzien we u graag van de juiste catering. We werken waar mogelijk met streekgebonden producten en waar mogelijk biologisch. Of u nu kiest voor een biologische BBQ of een chique diner, wij vinden het leuk om u en uw gasten te verwennen. Indien u gedeeltelijk zelfvoorzienend wilt zijn is dat ook mogelijk. In dat geval doen we graag de boodschappen voor u. Tijdens uw verblijf staan wij in dienst om het maximale uit uw training te halen. Vooraf stemmen we graag af over mogelijke speciale wensen zodat we tijdens uw verblijf alles zo goed mogelijk kunnen laten verlopen.

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

No items found.
Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Evenementen

Wat voor evenement u ook organiseert, of het nu gaat om muziek of yoga of bijvoorbeeld een reunie, voor alle soorten evenementen hebben we wel een geschikte ruimte

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Inspiratiebijeenkomst

Op sociaal en duurzaam terrein hebben wij een verhaal te vertellen. Welk verhaal komt u bij ons in Twente vertellen?

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Yoga retreats

Onder de Hilde is de unieke plek waar yogagroepen zich helemaal thuisvoelen. Licht, ruim, met zicht op de natuurlijke zwemvijver en de inspirerende bomentuin is iedere yoga retreat een feest

Lees verder
Vanaf
250
,-
per
Dag