Verras uw gasten op een unieke buitenlocatie

Een jubileum, een lustrum of een bijeenkomst voor personeel of klanten is net even specialer als het op een plek is die bijdraagt aan de beleving. Laat de Woeste Wieven op Erve Bonkert nu net zo'n locatie zijn. In de afgelopen periode is de oude unieke kloosterboerderij getransformeerd naar een prachtige plek waar met respect voor het oude op een eigentijdse manier invulling is gegeven aan nieuwe bedrijvigheid op het platteland. Uw gasten zullen met verbazing reageren als ze de binnenkomen in een van onze ontvangsruimtes die zijn ingericht in de verschillende onderdelen van de boerderij. Of het nu gaat om een groep van 10 of 200 mensen wij maken dat u en uw gasten zich gezien en gewenst voelen.

Het erf is goed bereikbaar. Zowel per openbaar vervoer als per auto. Eigenlijk vanuit alle grotere plaatsen in Twente goed bereisbaar. Bij aankomst in Diepenheim rijdt u op de oprit van onze oude eiken, waarna u parkeert op een parkeerplaats in het groen. Wellicht bent u verbaasd dat u er zelfs elektrische laders ziet staan voor de auto. Maar we zijn bij de tijd op dit eeuwenoude erf. Eenmaal op het erf zult u zien dat zowel de kapschuur, de stal als de deel weer een mooie invulling hebben gekregen. Sfeervol en comfortabel. De catering stemmen we van te voren nauwkeurig met u af en ook over het programma van het event denken we graag met u mee. En komen de gasten van ver of hebt u geen zin om na het proeven van de heerlijke wijn naar huis te gaan dan kunt u overnachten in onze prachtige boetiek hotelkamers. Met de intieme sfeer van een B&B maar met het comfort van een hotel.

We geloven in duurzaam, sociaal en streekgebonden. Waar mogelijk werken we met regionale partners met sociale impact en kiezen we voor gerecyclede of herbruikbare producten. Lekker eten en drinken bepaald voor een belangrijk onderdeel het succes van uw event. Vandaar dat we daar met speciale aandacht aan werken. Zowel in de keuze van onze toeleveranciers als in de manier waarop we het bereiden en aanbieden. We zouden het leuk vinden om uw event te mogen organiseren. Komt u snel?

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Brainstormlocatie

Unieke duurzame brainstorm locatie op het platteland van Diepenheim, op het randje van de Achtehoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Evenementen

Wat voor evenement u ook organiseert, of het nu gaat om muziek of yoga of bijvoorbeeld een reunie, voor alle soorten evenementen hebben we wel een geschikte ruimte

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Inspiratiebijeenkomst

Op sociaal en duurzaam terrein hebben wij een verhaal te vertellen. Welk verhaal komt u bij ons in Twente vertellen?

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Strategiesessies

Tijd, ruimte en een unieke inspirerende omgeving geven uw strategiesessie dat extra stapje

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Teambuilding

Ideale locatie voor teambuilding in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Trainingslocatie

Eendaagse of meerdagse trainingen op een unieke buiten locatie in Diepenheim op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Yoga retreats

Onder de Hilde is de unieke plek waar yogagroepen zich helemaal thuisvoelen. Licht, ruim, met zicht op de natuurlijke zwemvijver en de inspirerende bomentuin is iedere yoga retreat een feest

Lees verder
Vanaf
250
,-
per
Dag