Brainstormen bij ons brengt je op andere ideeën

Wist u dat de setting waarin u uw brainstorm organiseert voor een groot deel bepaalt op welk niveau u resultaat bereikt? Dat gaat natuurlijk om de groep mensen die u bij elkaar brengt, maar ook om de sfeer die u neerzet en welke vrijheid mensen voelen om even out of the box te denken. Laten wij onze locatie in Diepenheim daar nu net op ingericht hebben en ons serviceniveau daarop hebben afgestemd. De omgeving in het buitengebied van Twente is voor veel mensen al inspirerend genoeg om even los te komen van de waan van de dag. De historie van ons erf met de prachtige oude bomen en de comfortabele faciliteiten op boetiekhotel niveau vullen dat verder in na aankomst van uw gasten op Erve Bonkert.

We zien opvallend vaak dat de setting op het erf mensen uitdaagt om net iets gedurfder met gedachtes en plannen te komen. Omdat de sfeer van het erf je al snel thuis laat voelen. En je het idee hebt dat de wereld even alleen om de mensen draait met wie je op het erf bent. Loop je even vast, of is er behoefte aan een wel verdiende pauze na hard werken dan biedt ons drie hectare grote erf voldoende mogelijkheden om even lekker buiten uit te waaien. Bijna iedereen gaat in de keltische bomencirkel op zoek naar de boom die bij zijn of haar geboortetijd past. Napraten bij het knapperend haardvuur binnen of buiten behoort ook tot de mogelijkheden. Of zwemt u liever even in de Zenvijver? Een natuurlijke zwemvijver die schoongehouden wordt door waterplanten en die is aangelegd in de oude mestkelders van de boerderij.

We maken het u en uw gasten graag naar de zin tijdens het verblijf op het erf. Afstemming over de cateringsbehoefte vindt altijd vooraf plaats. Zodat we waar mogelijk rekening kunnen houden met de persoonlijke wensen. We werken met streekgebonden producten die we zoveel mogelijk biologisch inkopen bij onze omliggende toeleveranciers.

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

No items found.
Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Evenementen

Wat voor evenement u ook organiseert, of het nu gaat om muziek of yoga of bijvoorbeeld een reunie, voor alle soorten evenementen hebben we wel een geschikte ruimte

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Strategiesessies

Tijd, ruimte en een unieke inspirerende omgeving geven uw strategiesessie dat extra stapje

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Teambuilding

Ideale locatie voor teambuilding in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Yoga retreats

Onder de Hilde is de unieke plek waar yogagroepen zich helemaal thuisvoelen. Licht, ruim, met zicht op de natuurlijke zwemvijver en de inspirerende bomentuin is iedere yoga retreat een feest

Lees verder
Vanaf
250
,-
per
Dag