We luisteren graag naar inspirerende verhalen. Komt u uw verhaal bij ons met anderen delen?

Het erf van de Woeste Wieven in Diepenheim, Hof van Twente, vertelt een verhaal. Door middel van haar historie, maar ook door middel van de manier waarop we de oude Kloosterboerderij in de huidige tijd hebben omgebouwd naar een congrescentrum met boetiekhotel faciliteiten. Wij hebben ons laten inspireren door de natuur en vinden dat je respectvol om moet gaan met de grondstoffen die ons ter beschikking staan op deze wereld. Bovendien vinden we dat iedereen een kans verdient. Maar we houden ook van comfort en mooi. Wij denken dat die zaken prima samen gaan. 

Dat betekent dat we waar mogelijk kiezen voor duurzame energie oplossingen, producten die gemaakt zijn van hergebruikte materialen en/of hergebruikt kunnen worden. Daarom liggen er bijvoorbeeld 96 zonnepanelen op het dak. Ook werken we het liefste met partners die vanuit een sociaal perspectief ondernemen. Want waarom zou je die keuze niet maken als dat kan? We vinden het leuk om op onze locatie geïnspireerd te raken door andere mensen en/of bedrijven met een verhaal. We hebben alle faciliteiten en we gaan graag in overleg hoe we die ter beschikking kunnen stellen om uw event tot een groot succes te maken.

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

No items found.
Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Evenementen

Wat voor evenement u ook organiseert, of het nu gaat om muziek of yoga of bijvoorbeeld een reunie, voor alle soorten evenementen hebben we wel een geschikte ruimte

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per