De Woeste Wieven op Erve Bonkert hebben alles in huis wat yogagroepen zoeken voor hun meerdaagse retreats of workshops

In de oude kloosterboerderij in Diepenheim is een van de ruimtes speciaal ingericht om yogagroepen tot 20 personen een optimale plek te geven. Hier kan in alle rust yoga worden beoefend in een comfortabele zaal met een serene sfeer. Er is vloerverwarming, een hypermoderne geluidsinstallatie en als het weer het toelaat kan via de grote openslaande deuren de studio worden verlaten om in de tuin of aan de Zenvijver (onze natuurlijke zwemvijver) de yogasessies te houden. Inspirerender en rustgevender kan bijna niet. Daarnaast kan een beroep gedaan worden op onze uitstekende catering met verse en biologische streekgebonden producten.

Voor yogagroepen tot twintig personen kunnen ook meerdaagse retreats worden gehouden. In dat geval kunnen afhankelijk van de groepsgrootte een samenstelling maken van onze sfeervolle hotelkamers, bijna allemaal voorzien van eigen badkamer. Voor meer info kunt u kijken bij groepsaccomodatie Delden (slaapplaatsen tot 10 personen), groepsaccomodatie Markelo (tot 15 personen), groepsaccomodatie Twente (tot 18 personen) en groepsaccomodatie Achterhoek (tot 28 personen). In alle gevallen kunnen we de yogagroepen een uiterst comfortabel en luxe onderkomen bieden.

De verbouwing van het eeuwenoude boerenerf is gedaan met respect voor het verleden maar er zijn faciliteiten gerealiseerd die in de huidige tijd passen qua comfort. We hebben waar mogelijk gekozen voor duurzame en/of gerecycelde materialen en we kiezen het liefste voor bedrijven met een sociale impact. In de catering werken we bij voorkeur met streekgebonden, biologische producten. Het liefst rechtstreeks gehaald bij de boer. Van te voren stemmen we graag af over speciale wensen. Zodat we u en uw gasten goed kunnen servicen tijdens uw verblijf. Ons erf transformeert als het ware in uw erf en wij zijn blij dat we dat mogen faciliteren.

Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Brainstormlocatie

Unieke duurzame brainstorm locatie op het platteland van Diepenheim, op het randje van de Achtehoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Evenementen

Wat voor evenement u ook organiseert, of het nu gaat om muziek of yoga of bijvoorbeeld een reunie, voor alle soorten evenementen hebben we wel een geschikte ruimte

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Inspiratiebijeenkomst

Op sociaal en duurzaam terrein hebben wij een verhaal te vertellen. Welk verhaal komt u bij ons in Twente vertellen?

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Strategiesessies

Tijd, ruimte en een unieke inspirerende omgeving geven uw strategiesessie dat extra stapje

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Teambuilding

Ideale locatie voor teambuilding in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Trainingslocatie

Eendaagse of meerdagse trainingen op een unieke buiten locatie in Diepenheim op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Yoga retreats

Onder de Hilde is de unieke plek waar yogagroepen zich helemaal thuisvoelen. Licht, ruim, met zicht op de natuurlijke zwemvijver en de inspirerende bomentuin is iedere yoga retreat een feest

Lees verder
Vanaf
250
,-
per
Dag