De Woeste Wieven op Erve Bonkert hebben alles in huis wat yogagroepen zoeken voor hun meerdaagse retreats of workshops

In de oude kloosterboerderij in Diepenheim is een van de ruimtes speciaal ingericht om yogagroepen tot 20 personen een optimale plek te geven. Hier kan in alle rust yoga worden beoefend in een comfortabele zaal met een serene sfeer. Er is vloerverwarming, een hypermoderne geluidsinstallatie en als het weer het toelaat kan via de grote openslaande deuren de studio worden verlaten om in de tuin of aan de Zenvijver (onze natuurlijke zwemvijver) de yogasessies te houden. Inspirerender en rustgevender kan bijna niet. Daarnaast kan een beroep gedaan worden op onze uitstekende catering met verse en biologische streekgebonden producten.

Voor yogagroepen tot twintig personen kunnen ook meerdaagse retreats worden gehouden. In dat geval kunnen afhankelijk van de groepsgrootte een samenstelling maken van onze sfeervolle hotelkamers, bijna allemaal voorzien van eigen badkamer. Voor meer info kunt u kijken bij groepsaccomodatie Delden (slaapplaatsen tot 10 personen), groepsaccomodatie Markelo (tot 15 personen), groepsaccomodatie Twente (tot 18 personen) en groepsaccomodatie Achterhoek (tot 28 personen). In alle gevallen kunnen we de yogagroepen een uiterst comfortabel en luxe onderkomen bieden.

De verbouwing van het eeuwenoude boerenerf is gedaan met respect voor het verleden maar er zijn faciliteiten gerealiseerd die in de huidige tijd passen qua comfort. We hebben waar mogelijk gekozen voor duurzame en/of gerecycelde materialen en we kiezen voor de samenwerking het liefste voor bedrijven met een sociale impact. In de catering werken we bij voorkeur met streekgebonden, biologische producten. Het liefst rechtstreeks gehaald bij de boer, of geproduceerd op ons eigen erf. Van te voren stemmen we graag af over speciale wensen. Zodat we u en uw gasten goed van dienst kunnen zijn tijdens uw verblijf. Ons erf transformeert als het ware in uw erf en wij zijn blij dat we dat mogen faciliteren.

Meest gestelde vragen over een yoga retraite op ons unieke erf:

 

We willen graag met ongeveer 15 mensen komen. Waar worden we dan ondergebracht?

Groepsaccommodatie Twente. Dat zijn de stalkamers. Daar kunnen in totaal 18 mensen overnachten. We hebben op het erf echter de capaciteit voor meer mensen. Dan combineer je meerdere gebouwen. De fijnste atmosfeer wordt bereikt als het hele erf afgehuurd wordt voor een retraite. Onze ervaring is dat gasten die extra leefruimte enorm waarderen. Mensen hebben dan allemaal een eigen kamer.

Hoe is de samenstelling van de slaapkamers in de groepsaccomodatie Twente?

Vier driepersoonskamers, twee tweepersoonskamers en twee eenpersoonskamer, allemaal met eigen badkamer met toilet. De vijf tweepersoonskamers in de boerderijlodges hebben ook allemaal hun eigen luxe badkamer met toilet.

Wat kost die accommodatie en welke incheck- en uitchecktijden hanteren jullie?

€ 1.050,-- per nacht en eenmalig € 150,--schoonmaakkosten + € 1,50 per persoon per nacht toeristenbelasting voor de Groepsaccommodatie Twente. Inchecken kan vanaf 16.00 uur, de uitchecktijd is 11.00 uur. In overleg en tegen meerkosten kunnen andere tijden worden afgesproken mits de overige reserveringen dat toelaten.

Is in dat gebouw ook de ruimte waar we de yogasessies kunnen doen?

Dat kan in dat gebouw. Er is een grote woonkamer maar veel fijner is het om onze sfeervolle ruimte ‘Onder de Hilde’ te gebruiken. Daar is in ieder geval ruimte voor zo’n 20 yogamatjes. De woonkamer in de groepsaccommodatie kan niet veel meer aan dan 12 matjes. De ruimte ‘Onder de Hilde’ kost normaal gesproken € 250,-- per dagdeel maar als je een groepsarrangement bij ons boekt kost die ruimte € 250,-- per dag. Je kijkt vanuit deze ruimte prachtig weg over de ' zenvijver' en het erf. In onze intieme Podiumzaal is er een podium aanwezig en kunnen nog meer mensen terecht. In alle ruimtes is sprake van vloerverwarming.

Kunnen er gordijnen dicht bij de yogazaal?

In de groepsaccommodatie kunnen de gordijnen dicht, bij de zaal ‘Onder de Hilde’ en ‘De Kapschuur’ onze andere prachtige ruimte hebben we ervoor gekozen het karakter zo open mogelijk te houden en een verbinding van binnen met buiten te hebben. Dat betekent dat we daar geen gordijnen of schermen hebben. En eerlijk gezegd geloven we zelf ook in openheid en verbinding.

Kunnen we een eigen kok meenemen?

Ja, in de groepsaccommodatie Twente is een complete keuken waar je voor ongeveer 18 mensen prima kunt koken. Ben je met meer mensen dan verzorgen wij met alle plezier de catering tijdens het event vanuit onze professionele keuken. Wel is dat dan van belang dat we van te voren goede afspraken over dieetwensen etc. maken. Waarbij we veel kunnen, maar niet kunnen toveren.

Op de website zien we een foto van een professionele keuken.Is dat de keuken waar onze kok voor ons kan koken?

Nee. De keuken in de groepsaccommodatie is ruim en huiselijk met alle voorzieningen die je normaal gesproken in een keuken voor een grote familie verwacht.

Kunnen jullie eventueel ook de catering verzorgen?

Ja. Voor ontbijt op onze unieke lokatie op de rand van de Achterhoek en Twente vragen we €15,00 per persoon, voor de lunch € 22,50 per persoon en de prijs voor het diner is helemaal afhankelijk van jullie wensen en de hoeveelheid gangen die jullie willen. Maar reken op een bedrag van € 32,50 voor een luxe BBQ tot € 42,50 voor een uitgebreide drie gangen maaltijd.”

Kunnen jullie ook vegetarische en veganistische maaltijden verzorgen?

Ja, en daarnaast houden we rekening met diëten als glutenvrij en lactosevrij indien gevraagd. Voor meer specifieke wensen adviseren we een eigen kok mee te nemen.

Mogen we onze eigen drank meenemen als jullie de catering verzorgen?

Nee, wij serveren de maaltijden in onze sfeervolle podiumzaal. Alle dranken die daar geschonken worden moeten bij ons worden afgenomen. Tijdens jullie verblijf binnen de groepsaccommodatie zijn jullie daar helemaal vrij in.

Als we meer dan 18 bedden nodig hebben zijn die er dan en wat kost dat?

Die zijn er. We hebben nog vijf mooie tweepersoons boerderijlodges. Die kunnen voor een gereduceerd tarief van € 100,-- per kamer worden bijgeboekt. Zo kom je aan 28 bedden.

Hebben jullie yogamatten en dekentjes

Ja, die verhuren we voor €2,50 per stuk per verblijf

Zijn er ook andere gasten als wij er zijn?                

Niet in de groepsaccommodatie, het kan wel zijn dat er in de boerderijlodges andere gasten verblijven. Maar het erf is ruim van opzet. Die kamers bevinden zich in een andere gebouw. De beste sfeer wordt gerealiseerd als alle kamers worden afgenomen.

We willen eigenlijk geen andere gasten op het terrein zien als we er zijn. Wat kost het als we alle ruimtes huren?

Dat kost € 2.000,-- per dag voor een yogaretraite . Exclusief schoonmaakkosten (€ 200-- eenmalig) en huur voor een van de zalen. (€ 250,-- per dag)

 

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Brainstormlocatie

Unieke duurzame brainstorm locatie op het platteland van Diepenheim, op het randje van de Achtehoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Evenementen

Wat voor evenement u ook organiseert, of het nu gaat om muziek of yoga of bijvoorbeeld een reunie, voor alle soorten evenementen hebben we wel een geschikte ruimte

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Inspiratiebijeenkomst

Op sociaal en duurzaam terrein hebben wij een verhaal te vertellen. Welk verhaal komt u bij ons in Twente vertellen?

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Strategiesessies

Tijd, ruimte en een unieke inspirerende omgeving geven uw strategiesessie dat extra stapje

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Teambuilding

Ideale locatie voor teambuilding in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Trainingslocatie

Eendaagse of meerdagse trainingen op een unieke buiten locatie in Diepenheim op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per