Vergaderen in alle rust, los van de dagelijkse hectiek met optimale service binnen handbereik

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle hedendaagse faciliteiten, moet absoluut een kijkje nemen op Erve Bonkert. U vindt onze unieke en inspirerende vergaderlocatie op een historische plek, omringd door diverse prachtige natuurgebieden. Tussen de drukke vergadersessies door kunt u een wandeling maken door onze bijzondere bomentuin.  De locatie is geschikt voor zowel kleine als grotere groepen.  In alle gevallen is een heerlijke werkplaats gegarandeerd. 

Alle moderne faciliteiten als een geluidsinstallatie, flipovers, beamers, goede WIFi zijn aanwezig. En op het gebied van catering kunnen wij aan alle wensen voldoen.

Onze vergader- en trainingslocatie is zeer goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein.

Als u kiest voor De Woeste Wieven op Erve Bonkert als vergaderplek of trainingslocatie bent u echt weg van de hectiek en de dagelijkse sleur.

Een luxe groepsaccommodatie als trainingslocatie, iets voor u?

Naast een zeer fijne vergaderlocatie is erve Bonkert ook een prachtige plek om na de bijeenkomst, vergadering of training te overnachten. Een prima plek dus voor een meerdaagse training of teamvergadering. De prachtige kamers hebben allemaal een eigen badkamer. De loungeruimte van de groepsaccommodatie Twente bijvoorbeeld is ideaal voor vergaderingen of trainingen tot ongeveer vijftien personen. in de groepsaccommodatie Achterhoek kunnen we 25 personen laten overnachten en de accommodatie Diepenheim is zelfs geschikt voor 33 mensen. Uw team of deelnemers aan een training kunnen in een heerlijke intieme omgeving werken aan hun doelen en hebben tussendoor alle gelegenheid om in een prettige omgeving te ontspannen.  Genieten van de natuur, de luxe, de uitstekende catering, lekker napraten bij een knappend houtvuurtje, het kan allemaal.  Een ideale plek dus voor uw eigen training, cursus of workshop waarbij u zelf de sfeer bepaalt en waarbij u kunt rekenen op alle mogelijke ondersteuning waar nodig en gewenst.

Erve Bonkert scoort ZEER HOOG op zowel Booking als Zoover en scoort goed als bijzondere buitenlocatie. Wilt u ook uw vergadering, workshop of training laten plaats vinden op deze unieke locatie? Neem dan contact op met De Woeste Wieven voor de mogelijkheden. We helpen u graag om er een succes van te maken.

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Evenementen

Wat voor evenement u ook organiseert, of het nu gaat om muziek of yoga of bijvoorbeeld een reunie, voor alle soorten evenementen hebben we wel een geschikte ruimte

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Inspiratiebijeenkomst

Op sociaal en duurzaam terrein hebben wij een verhaal te vertellen. Welk verhaal komt u bij ons in Twente vertellen?

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Teambuilding

Ideale locatie voor teambuilding in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Trainingslocatie

Eendaagse of meerdagse trainingen op een unieke buiten locatie in Diepenheim op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per