Wij geloven dat ons erf uw deelnemers kan uitdagen en inspireren

Even helemaal weg van de bewoonde wereld. In alle rust werken aan de uitdaging van uw workshops. Ervaren dat er aandacht is voor mens en natuur en toch genieten van hoogwaardigde en comfortabele faciliteiten? Dat kan op Erve Bonkert in Diepenheim op het randje van de Achterhoek en Twente. Onze verschillende ruimtes zoals de deel, de kapschuur, onder de hilde of de ontmoetingsruimte lenen zich bij uitstek voor het werken in een gezellige en productieve sfeer. Waarbij u nergens anders naar om hoeft te kijken dan de inhoud van uw programma. Of dat nu een zakelijke workshop is, een yogaweekend of bijvoorbeeld een schilderweekend met uw leerlingen. Geheel verzorgd of zelfvoorzienend door u zelf. We gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden en invulling, omdat we er van overtuigd zijn dat in contact met elkaar we tot de beste oplossingen komen.

En mocht u uw workshops willen verdelen over meer dagen, dan kan dat uitstekend bij De Woeste Wieven. Voor groepen tot ongeveer dertig personen hebben we uitstekende hotelkamers tot onze beschikking. Overdag gebruik maken van de faciliteiten van het erf voor de workshop en 's avonds heerlijk met de groep genieten bij een knapperend haardvuurtje met een door ons verzorgde barbecue of chique verzorgd diner. Vraag naar de mogelijkheden. We maken het u graag naar de zin op ons unieke erf.

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

No items found.
Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Muziek- en theatervoorstellingen

Voor muziek- en theatervoorstellingen is De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Hof van Twente een prima locatie met een professioneel podium en een professionele licht en geluidsinstallatie.

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Strategiesessies

Tijd, ruimte en een unieke inspirerende omgeving geven uw strategiesessie dat extra stapje

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten op een unieke mooie locatie in Diepenheim

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Yoga retreats

Onder de Hilde is de unieke plek waar yogagroepen zich helemaal thuisvoelen. Licht, ruim, met zicht op de natuurlijke zwemvijver en de inspirerende bomentuin is iedere yoga retreat een feest

Lees verder
Vanaf
250
,-
per
Dag