Het gebeurt bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Verblijf, ontspan, kom tot uzelf of geniet van uw reisgenoten op Erve Bonkert in Diepenheim, een monumentale kloosterboerderij, op het randje van de Achterhoek en Twente. Het eeuwenoude erf heeft met respect voor de historie en de natuur een eigentijdse invulling gekregen. Wandel door onze bijzondere bomentuin en laat u inspireren door de prachtige natuur.  Voor een vergadering, teambuilding, trainingssessie of congres biedt het erf u een prachtige plek. Ook voor familie- en vriendenweekenden is Erve Bonkert een prima locatie. In alle gevallen wordt het erf getransformeerd tot uw eigen bijzondere plek met 100% aandacht voor uw wensen.

Wees verzekerd van een uitstekende catering waarbij we gebruik maken van biologische en streekeigen producten.

Op het erf vinden geregeld kleinschalige live optredens, lezingen of exposities plaats waarbij u als gast natuurlijk meer dan welkom bent. Inspirerend met respect voor de rust die van nature op ons erfgoed aanwezig is.

Het gebeurt allemaal bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert. Ook als uitvalsbasis voor fietsroutes en wandeltochten is Diepenheim, een broedplaats van cultuur, een prachtige plaats. Heerlijckheid Diepenheim staat er landelijk om bekend.