Een geslaagde bijeenkomst begint met een inspirerende locatie.

Wie op zoek is naar een bijzondere buitenlocatie, moet absoluut eens een kijkje nemen bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert. Dit meer dan duizend jaar oude erf dat ooit deel uitmaakte van een Kloosterboerderij bevindt zich in Diepenheim, op de rand van Twente en de Achterhoek. Gelegen in een bijzonder rustige landelijke omgeving met natuurgebieden rondom biedt dit drie hectare grote erf oneindig veel mogelijkheden voor een inspirerende bijeenkomst die zich zowel binnen als buiten kan afspelen.

Of het nu gaat om een congres, een managementvergadering, een zakelijke training, een teambuilding, familiebijeenkomst, een yoga retreat, vriendenweekend, voor iedere groep tot 200 personen kunnen we wel een passend arrangement aanbieden met een uitstekende catering.

En mocht u een meerdaags event willen organiseren dan kunnen 32 personen comfortabel en luxe overnachten in onze mooie hotelkamers met eigen sanitaire voorzieningen. Zo maakt u van uw training, teambuilding, yogaretraite, familiebijeenkomst of wat u ook maar voor aanleiding bedenkt om eens helemaal weg te zijn, iets heel bijzonders en gedenkwaardigs.

Lees verder
Fantastische locatie voor een event

Fantastische locatie, zou het zeker aanbevelen! Een ontzettend hartelijjke gastvrouw en fantastische service. Locatie services 10 Kamer faciliteiten 10 Eten en drinken 10 Locatie condities 10 Praktisch duurzaam 10

Hannah Bezemer Ministerie van Biza