Maximaal aantal personen:
200
Ontdek de veelzijdigheid van onze bijzondere podiumzaal
Geschikt voor alle mogelijke zakelijke en culturele evenementen

In de met zorg verbouwde podiumzaal, waar eens de koeien stonden, gebeurt het allemaal. Of u nu een congres wilt organiseren, of een andere zakelijke bijeenkomst of vergadering wilt houden, of een cultureel evenement wilt organiseren, dat kan allemaal bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim. Midden in de rust en de natuur van het Twentse platteland biedt deze met respect voor de historie aan de huidige tijd aangepaste schuur een ongekende hoeveelheid mogelijkheden.

Op deze sfeervolle locatie bent u voorzien van alle mogelijke comfort en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van deze moderne tijd. Zo is er een professionele licht- en geluidsinstallatie, kunt u gebruik maken van een flipover of een beamer en is er een goed WIFI-netwerk zodat u uw presentaties vlekkeloos kunt laten verlopen. Eventueel staat een geluidtechnicus tot uw beschikking.

Over het eten en drinken van uw gasten hoeft u zich geen zorgen te maken. De catering van De Woeste Wieven met veelal biologische en streekeigen producten is uitstekend. En mocht u een meerdaags evenement willen organiseren, ook dat is geen probleem. Ruim dertig gasten kunnen overnachten in de uiterst comfortabele en zeer verzorgde luxe stalkamers en boerderij lodges.

Vraag informatie aan!