Unieke congres- en conferentie locatie op de rand van de Achterhoek en Twente

Ons erf , op het randje van de Achterhoek en Twente leent zich perfect voor conferenties en congressen van klein tot groot (tot maximaal ca. 225 mensen). Op een unieke buitenlocatie komt uw verhaal nog beter tot zijn recht. Zowel de plenaire zaal (podiumzaal) als de kleinere sfeervolle vergaderplekken lenen zich bij uitstek voor inspirerende en verdiepende verhalen. Weg zijn van de dagelijkse drukte draagt bij aan het laten landen van uw boodschap tijdens het congres. Zowel de podiumzaal als de andere unieke sfeervolle vergaderzalen zijn voorzien van de technische mogelijkheden van deze tijd. En ook parkeerplekken zijn er voldoende. En natuurlijk staan we u op de dag van uw congres of conferentie bij om van deze voor u bijzondere dag een succes te maken. Dat doen we door uw gasten te ontvangen in een prettige open sfeer, maar ook door ze te voorzien van heerlijke dranken en versnaperingen. Waar mogelijk met lokale en biologische producten uit de Achterhoek of Twente. Vooraf bespreken we uw wensen en maken we gezamenlijk een plan voor de dag. Zodat we op de dag van het congres weten wat we van elkaar mogen en kunnen verwachten. In teamwork komen we in onze ogen tot het mooiste resultaat.

Uw congres onze zorg

Het liefst spreken we voor de tijd af op de locatie, zodat we met elkaar kunnen bepalen wat het beste past bij uw plannen van de dag. Onze insteek is dat het erf en wijzelf faciliterend zijn aan uw doelstellingen en ten behoeve van uw gasten ter beschikking staan op de congresdag. We hebben het erf zo ingericht dat de mogelijkheid bestaat dat u , de organisatie en de eventuele sprekers van het congres vooraf of achteraf bij ons kunnen overnachten in een van de dertien prachtige kamers op boetiekhotel niveau. Allen voorzien van eigen sanitair en toilet. Als extra blijk van waardering voor de sprekers of juist om de organisatie van de dag uitgerust aan de dag te kunnen laten beginnen. De catering kan op het door u gewenste niveau worden geleverd. Of het nu gaat om een overheerlijke biologische lunch of een mooie aangeklede borrel aan het einde van het congres. We verzorgen het graag voor u. Net als dat we uw programma kunnen verrijken met leuke muzikale intermezzo's of mede helpen invulling te geven aan workshops op de dag zelf. Belt of mailt u ons voor een kennismakingsgesprek over de mogelijkheden?

Het unieke drie hectare grote erf met de vele verrassende ruimtes is de ideale locatie voor uw congres. Ons eeuwenoude erf bevindt zich in Diepenheim ( Hof van Twente) op de rand van Twente en de Achterhoek.  Met respect voor wat er was is er een luxe en comfortabele basis gerealiseerd die uw event nog beter uit de verf laat komen.  De eeuwenoude kloosterboerderij is een prachtig achtergrond decor voor uw event. Waar het vroeger dienst deed als voedselverschaffer voor het klooster voorziet het erf nu u en uw gasten van een plek waar het goed samenkomen is en waar ruimte is voor verdieping en verbinding. Bovendien doen we dat vanuit een filosofie die uitgaat van duurzaamheid, social impact en de kracht van Overijssel.

Waarom een congres of conferentie laten plaatsvinden bij de Woeste Wieven?

  • Unieke locatie in Overijssel voor een uniek congres op een buitenlocatie
  • Meerdere mooie plekken binnen en buiten op het erf die te gebruiken zijn als workshopruimte
  • Luxe en comfortabele faciliteiten in de gemeente Hof van Twente op boetiekhotel niveau
  • Voldoende parkeergelegenheid en oplaadmogelijkheid voor elektrische auto's
  • Dienstverlening die er op gericht is u of uw bedrijf een ideaal congres te laten verzorgen
  • Goede catering aangepast aan uw wensen, maar waar mogelijk biologisch en streekgebonden
  • Er wordt gewerkt met respect voor mens en natuur

Boek onze locatie als uw event locatie

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden om ons erf te gebruiken als uw locatie voor uw congres en/of conferentie. En geniet binnenkort van alle faciliteiten die de Woeste Wieven in Diepenheim, Overijssel u te bieden heeft. Het wordt een prachtig event voor uw klanten en/of collega's om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om met uw van gedachten te wisselen over uw wensen en de mogelijkheden