Familievakantie of een korte gezinsvakantie

Even helemaal weg met familie, het gezin of een paar goede vrienden? Bij de Woeste Wieven kan dat prima in een van de overnachtingsplekken tot vijf personen met eigen badkamer en toilet en zicht op de heerlijke Zenvijver. U hebt een eigen ingang naar de kamers en geniet op die manier optimaal van uw privacy. 's Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar met streekgebonden en biologische producten. Verschillende uitjes naar bijvoorbeeld het kunststadje Diepenheim met de vele galeries of een sportief uitje naar bijvoorbeeld Pitch en Putt is mogelijk. Ook kunnen wij (elektrische) fietsen voor u regelen zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige natuur rondom Erve Bonkert op de rand van de Achterhoek en Twente.

Familievakantie of een korte vakantie met het gezin?

Voor alle leeftijdscategorieën is Erve Bonkert zeer geschikt. Of u nu met uw broers en zusters , vrienden of vriendinnen, kinderen en/of kleinkinderen wilt genieten van een heerlijk verzorgde vakantie, bij De Woeste Wieven heeft iedereen het naar zijn of haar zin. Ervaar de kracht van de natuur op het heerlijke historische erf van bijna drie hectare. Met bovendien prachtige luxe kamers , waarvan een aantal op de begane grond die goed bereikbaar zijn voor diegenen die wat minder goed ter been zijn. En met een grote loungeruimte waar je je lekker even terug kan trekken in een hoekje in een van de lekkere fauteuils voor een goed gesprek of met een goed boek. Waar je geniet van een lekker glas Twents bier of een mooi glas wijn uit onze uitstekende wijnvoorraad. Indien gewenst kunnen we u de gehele catering uit handen nemen. Voor wie wat meer vertier zoekt is het stadje Diepenheim met zijn vele galerieën met de fiets makkelijk te bereiken. Bovendien treft u een pitch en put golfbaan dicht in de buurt, heeft Delden op fietsafstand een prachtig museum en zijn er in overleg ook workshop te organiseren. En met plezier leggen we u de regels van het in Twente traditionele klootschieten uit.

Waarom uw familieweekend of vriendenweekend boeken bij de Woeste Wieven?

  • Unieke locatie voor een heerlijk ontspannen familievakantie of gezinsvakantie
  • Luxe comfortabele groepsaccommodaties voor het hele gezin of de familie
  • Een plek waar je echt in gesprek komt met elkaar door de ligging in het buitengebied
  • Geschikt voor iedere leeftijdscategorie
  • We denken graag met u mee over de invulling van uw vakantie als u ook activiteiten wilt opnemen in het programma
  • Volop ruimte voor kinderen zowel binnen als buiten op het bijna 3 hectare grote terrein
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de goede cateringsservice tijdens uw gezinsvakantie, waar mogelijk lokaal en biologisch
  • Heerlijke wijnen en smaakvol lokaal bier aanwezig

Boek uw familievakantie of gezinsvakantie

Boek vandaag nog uw familievakantie voor uw gezin of familie en geniet snel van elkaar en van alle faciliteiten die de Woeste Wieven u te bieden heeft. We maken het u graag naar de zin, Het wordt een gezinsvakantie om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.