De boetiekhotel kamers geven u tijdens een weekend of midweek weg een gevoel van luxe en comfort

Voor wie van rust en natuur houdt zijn de prachtige boetiekhotel kamers een heerlijke uitvalsbasis. Genieten van de prachtige tuin of de heerlijke natuurlijk gezuiverde zwemvijver, of Zenvijver zoals we hem liever noemen, komt u helemaal tot uzelf. U wordt uitstekend verzorgd met streekeigen en biologische producten bij het ontbijt. En mocht u met meer gelijkgestemden een paar dagen op het erf doorbrengen, dan kunt u ook gebruik maken van onze lunch- en dinerservice.

Op het drie hectare grote erf met de vele verrassende zitplekken kunt u zich uitstekend vermaken. Voor wie graag de natuur van Twente en de Achterhoek ontdekt zijn er vele wandel- en fietsroutes af te leggen. Of breng eens een bezoek aan het charmante Diepenheim met de vele galerieën. En als u graag eens de dynamiek van een grotere plaats opzoekt zijn Deventer en Enschede gemakkelijk te bereiken.

Waarom een kamer van het boetiekhotel boeken bij de Woeste Wieven?

  • Uniek locatie voor een heerlijk ontspannen weekend
  • Luxe boetiekhotel kamers
  • De natuurlijk gezuiverde zwemvijver grenst aan de prachtige boetiekhotel kamers en biedt zicht op de tuin.
  • Een aantal van de comfortabele en luxe boetiek hotel kamers hebben een eigen ingang wat maximale privacy waarborgt
  • Voor onze gasten die bij de Woeste Wieven een kamer boekt in het Boetiekhotel hebben we een mooie collectie wijn, sommigen biologisch, in huis
  • Alle kamers van het boetiekhotel hebben veel authentieke details van de oude boerderij behouden

Boek uw overnachting in ons boetiekhotel

Boek vandaag nog uw kamer van het boetiekhotel en geniet deze zomer nog van alle faciliteiten die de Woeste Wieven u te bieden heeft. Het wordt een ontspannen weekend om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.