Een heerlijk familieweekend op een unieke locatie

Heerlijk samen zijn met de familie op een unieke plek, van alle gemakken voorzien. Want waarom zou een familieweekend niet luxe en comfortabel mogen zijn?

De Woeste Wieven heeft altijd wel een accommodatie die geschikt is voor een gezellig familieweekend. Of dit nu is naar aanleiding van een heuglijk feit of gewoon maar is omdat het fijn en gezellig is om samen te zijn met de mensen die u dierbaar zijn. We hebben op het erf verschillende mogelijkheden. Van 8 tot 33 personen vindt u bij ons een gezellige comfortabele plek. Omdat we op het erf verschillende gebouwen hebben ervaart u al snel een geborgen sfeer.  Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het erf helemaal voor u zelf te hebben. Samen koken in de complete keuken in de Stalkamers behoort tot de mogelijkheden , maar als u wilt kunt u ook kiezen voor complete verzorging door ons. Wat dacht u van heerlijk dineren in de grote loungeruimte of aan de grote tafel buiten in het gras. Gezellig een goed glas wijn drinken uit onze heerlijke en kwalitatief goede wijnvoorraad of een spelletje doen rond de knetterende houtkachel of bij een vuurtje in de belevingskuil.

Unieke locatie voor een familiedag of weekend

Verblijf, ontspan, kom tot uzelf en geniet samen met uw familie op Erve Bonkert in Diepenheim, een monumentale kloosterboerderij, op het randje van de Achterhoek en Twente. Onze locatie is uniek en zeer geschikt voor kleine en grote families. Bovendien is er in de nabije omgeving van alles te doen. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitair en toilet, Met volop ruimte zowel binnen als buiten en verschillende heerlijke groepsaccommodaties voor groepen van 8 tot 33 personen. Veel families hebben op het unieke erf al een onvergetelijk weekend beleefd!

Familieweekend

Voor alle leeftijdscategorieën is Erve Bonkert zeer geschikt. Of u nu met uw broers en zuster wilt genieten van een heerlijk verzorgd weekend of er lekker op uit wlt met kinderen en/of kleinkinderen. Er is volop ruimte voor kinderen om zich heerlijk zowel binnen als buiten te vermaken. Waarbij u zult genieten van de kracht van de natuur en het heerlijke natuurlijke erf van bijna 3 hectare. Met bovendien kamers op de begane grond die goed bereikbaar zijn voor ouderen die wat minder goed ter been zijn. En met een grote loungeruimte waar je je lekker even terug kan trekken in een hoekje in een van de lekkere fauteuils voor een goed gesprek of met een goed boek en een lekker glas twents bier of een goed glas wijn uit onze kwalitatief goede wijnvoorraad, Of wilt u juist met een groep een spelletje doen aan een van de grote tafels? Voor wie wat meer vertier zoekt is het stadje Diepenheim met zijn vele galerieën met de fiets makkelijk te bereiken. Bovendien treft u een pitch en put golfbaan dicht in de buurt.

Waarom uw familieweekend boeken bij de Woeste Wieven?

  • Unieke locatie voor een heerlijk ontspannen familieweekend
  • Luxe comfortabele groepsaccommodaties voor de gehele familie
  • Een plek waar je echt in gesprek komt met elkaar door de ligging in het buitengebied
  • Geschikt voor iedere leeftijdscategorie
  • We denken graag met u mee over de invulling van het weekend als u ook activiteiten wilt opnemen in het programma
  • Volop ruimte voor kinderen zowel binnen als buiten op het bijna 3 hectare grote terrein
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van de goede cateringsservice tijdens uw familieweekend, waar mogelijk lokaal en biologisch

Boek uw familieweekend

Boek vandaag nog uw familieweekend  en geniet snel van elkaar en van alle faciliteiten die de Woeste Wieven u te bieden heeft. We maken het u graag naar de zin, Het wordt een familieweekend om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.