De Woeste Wieven als unieke locatie voor uw bijeenkomst?

Onze unieke intieme locatie toveren we in overleg met u graag om tot de plek waar u kunt laten zien, horen en/of beleven wat u wilt. Of dat nu een congres is op een bepaald thema, een productpresentatie, een boekpresentatie of een culturele avond of zelfs een uitvaart helemaal conform uw wensen. De basisvoorzieningen zijn uitstekend en in overleg bepalen we met u hoe de verdere detailinvulling van de dag.

Waar wenselijk wensen we graag met u mee hoe u de themadag in kunt vullen. Naast ons zelf beschikken we over een partner netwerk van partijen die op veel verschillende disciplines invulling kunnen geven aan alle elementen die mee helpen om van uw dag een onvergetelijke dag te maken. Op het event zelf staan wij en onze locatie geheel tot uw beschikking. We zijn er van overtuigd dat u en uw gasten er nog lang van zult nagenieten.

We maken waar mogelijk gebruik van regionale en streekgebonden biologische producten in onze catering. In combinatie met de faciliteiten zijn we er van overtuigd dat we uw themabijeenkomst tot een succes zullen maken waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Veelgestelde vragen over de genomen coronamaatregelen:

Wat kunnen wij u nog meer bieden?
De Woeste Wieven
Brainstormlocatie

Unieke duurzame brainstorm locatie op het platteland van Diepenheim, op het randje van de Achtehoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Congreslocatie

De congreslocatie in Diepenheim , op het randje tussen de Achterhoek en Twente, is bepalend voor de sfeer van een evenement. Een goed gekozen, inspirerende en bijzondere plek geeft uw congres of andere zakelijke bijeenkomst meerwaarde.

Lees verder
Vanaf
200
,-
per
Dagdeel
De Woeste Wieven
Jubilea en andere recepties

Jubilea en zakelijke receptielocatie op een unieke plek in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Strategiesessies

Tijd, ruimte en een unieke inspirerende omgeving geven uw strategiesessie dat extra stapje

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Teambuilding

Ideale locatie voor teambuilding in Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Vergaderlocatie

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle gemakken en faciliteiten, moet absoluut bij ons komen kijken op Erve Bonkert in Diepenheim. Een intieme vergaderkamer voor bijvoorbeeld zes mensen maar ook voor grotere groepen zijn bijzondere ruimtes ingericht.

Lees verder
Vanaf
17.5
,-
per
Uur
De Woeste Wieven
Workshop locatie

Comfortabele workshopsruimte in Diepenheim, op het randje van de Achterhoek en Twente

Lees verder
Vanaf
,-
per
De Woeste Wieven
Yoga retreats

Onder de Hilde is de unieke plek waar yogagroepen zich helemaal thuisvoelen. Licht, ruim, met zicht op de natuurlijke zwemvijver en de inspirerende bomentuin is iedere yoga retreat een feest

Lees verder
Vanaf
250
,-
per
Dag