Kunst verbindt en verdiept en bovendien daagt het uit om buiten je eigen grenzen te denken.

Diepenheim, waar Markvelde onder valt is een uniek stadje in Twente, waar kunst en cultuur een belangrijk onderdeel vormt van het dagelijkse leven, In de afgelopen jaren is er veel geld en energie geïnvesteerd in galeries, creatieve werkateliers, een museum en prachtige tuinen. Samen met de eeuwenoude historie van de kastelen is er een prachtige plek ontstaan waar het goed verblijven is. Bovendien is het de plaats waar Wibi Soerjadi gehuisvest is en prachtige salonconcerten geeft in zijn eigen landhuis. In Diepenheim vind je het hele jaar door wisselende tentoonstellingen en is er ieder jaar in oktober een prachtige route te bewandelen of fietsen tijdens het Kunstmoment.

Vanuit de Woeste Wieven bent u op de fiets of met de auto bovendien zo in Delden, een andere stad in de gemeente Hof van Twente met een prachtig kasteel, kasteel Twickel en het prachtige museum No Hero. Waar kunst getoond wordt uit vijf Continenten. Het museum heeft wisselende tentoonstellingen die keer op keer tot de verbeelding spreken. En bent u dan nog niet uitgekeken dan ligt museum More in het prachtige kasteel Ruurlo in de Achterhoek ook binnen handbereik. In het kasteel staat het werk van Carel Willink centraal.

Na afloop is het natuurlijk goed toeven bij ons op het unieke erf. Waar u op uw prachtige kamer in de B&B kunt bijkomen of op het erf of in de lounge kunt genieten van een heerlijk Twentse versnapering. We maken het u graag naar de zin. En vertellen u graag meer over alle mogelijkheden tijdens uw verblijf. En nodigen u graag uit om de Achterhoek en Twente te gaan ontdekken vanuit onze unieke locatie. Alleen, met uw partner en kinderen of gezellig tijdens een familieweekend of familieweekend. Zien we u snel?

Bezoek de website

Wat is er nog meer te doen?