Nieuws

Netwerkbijeenkomst Provincie Overijssel bij De Woeste Wieven

Op Valentijnsdag werd een bijzondere netwerk bijeenkomst georganiseerd door de Provincie Overijssel. In het bijzijn van Gedeputeerde Hester Maij en met medewerking van sociologe en emeritus hoogleraar emancipatievraagstukklen Iteke Weeda die met humor over de liefde, ook voor de natuur vertelde.

Ruim 200 genodigden vonden de weg naar de sfeervolle podiumzaal op het eeuwenoude Erve Bonkert in Diepenheim waar verschillende presentaties en praktische workshops werden aangeboden. Op maar liefst elf verschillende plekken konden na het plenaire deel kleine groepjes belangstellenden in de diverse vergaderruimtes en zelfs de mooie boetiekhotel kamers vervolgens deelnemen aan de verschillende workshops om vervolgens onder het genot van drankjes en heerlijke hapjes, veelal biologisch en gemaakt met streekeigen producten, te netwerken.

Insteek van de bijeenkomst was de successen van de vele verbindingen en mooie gestarte projecten te vieren en samen aan de slag te gaan om Overijssel in 2019 nóg groener te maken. Of je nou ondernemer bent of vrijwilliger, werkt in de landbouw, het onderwijs, de zorg of een andere sector, iedereen kan vanuit zijn of haar passie een steentje bijdragen' zo staat in het programmaboekje te lezen.

Foto's

No items found.
No items found.