Nieuws

Muzikaal Moederdagarrangement met Gitta de Ridder zondag 13 mei

Voor de derde keer doet Gitta de Ridder de Woeste Wieven aan met een van haar sfeervolle en intieme concerten. Met haar poetische liedjes en prachtige stem wist ze het publiek in de bijzondere podiumzaal al twee keer te betoveren. Speciaal voor moederdag hebben we twee bijzondere arrangementen samengesteld:

Arrangement 1:

Een overnachting in een van de heerlijke boerderijlodges. Wakker worden met zicht op de weilanden en vervolgens genieten van een heerlijk ontbijt met biologische en streekeigen producten. De ochtend kunt u doorbrengen door bijvoorbeeld een bezoek te brengen aan het kunststadje Diepenheim of met een fiets- of wandeltocht in de prachtige landelijke omgeving, om vervolgens aan te schuiven aan een heerlijke lunch met als kers op de taart het concert van Gitta de Ridder. Dit moederdagarrangement met een overnachting, een ontbijt, een lunch en toegang tot het concert bieden wij aan voor € 75,-- per persoon.Maar u kunt er ook voor kiezen om aan te komen voor de lunch en na het concert te blijven overnachten.

Arrangement 2:

Een heerlijke lunch met biologische en streekeigen producten voorafgaand aan het concert. Dit arrangement kost € 25,-- per persoon. Kaarten voor beide arrangementen zijn te bestellen door een mail te sturen naar info@dewoestewieven.nl. of te bellen met 0620848424.

Kaarten voor alleen het concert kosten € 10,-- en kunnen online besteld worden of aan de zaal worden gekocht.

De lunch is vanaf 13.00 uur, het concert begint om 15.30 uur.

Online kaarten kopen

Foto's

No items found.
No items found.