Nieuws

Heerlijke vakantiedagen in Twentse natuur?

De wereld gaat er letterlijk en figuurlijk zonniger uit zien de komende maanden. We kunnen weer plannen maken voor de zomer. Wij als team van De Woeste Wieven verheugen ons er enorm op om weer gasten te kunnen ontvangen op ons prachtige ruim drie hectare grote oude erf met de heerlijke natuurlijke zwemvijver.

Aantrekkelijke arrangementen

Wij hebben om het u wat makkelijker te maken een paar aantrekkelijke arrangementen samengesteld.

In het eeuwenoude Enshuisje kunt u in de drie slaapkamers met maximaal vijf personen verblijven.

Arrangementsprijs voor een verblijf van maandag tot en met donderdag in de maanden juni, juli en augustus met maximaal 5 personen € 595,--

Vanaf de toegangsdeur aan de kleine maar complete keuken bereikt u direct de zwemvijver. U kunt hier zelfvoorzienend zijn maar u kunt ook gebruik maken van de ontbijt- en dinerservice van De Woeste Wieven waarbij u verzekerd bent van altijd mooie, verse en streekgebonden producten.

Arrangementsprijs voor een verblijf van maandag tot en met donderdag in de maanden juni, juli en augustus met maximaal 5 personen € 595,--

Vraag naar beschikbaarheid

Onze mooie boerderijlodges zijn uiterst comfortabel en bieden een prachtig uitzicht op de landerijen

U kunt gebruik maken van de natuurlijk gezuiverde zwemvijver en van de vele privéplekjes die het grote natuurlijke erf te bieden heeft. Een heerlijk ambachtelijk ontbijt met biologische en streekeigen producten is inbegrepen. Vanaf het erf kunt u fietsend of wandelend het Twentse en Achterhoekse landschap verkennen. Wij verzorgen graag een lunchpakket voor onderweg.

Arrangementsprijs voor een verblijf van drie nachten met twee personen € 360,--

Vraag naar beschikbaarheid

Zin om er heel eventjes tussenuit te gaan? Overnacht in één van onze luxe kamers!

Onze luxe hotelkamers op boetiekhotelniveau
Onze luxe hotelkamers op boetiekhotelniveau

Zin om er heel eventjes tussenuit te gaan, in een prachtige natuurlijke omgeving te verblijven en helemaal verzorgd te worden? Gedurende de hele resterende maand mei en de maand juni kunt u daarvoor gebruik maken van ons weekendarrangement waarbij u van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend volledig wordt verzorgd.

Voor dit arrangement voor twee personen inclusief overnachting in een van de luxe kamers op boetiekhotelniveau, twee keer een zeer uitgebreid ontbijt met streekeigen producten en producten van ons eigen erf en twee keer een diner betaalt u een bedrag van € 375,--.

Vraag naar beschikbaarheid

Neem contact op met de Woeste Wieven

Boek vandaag nog uw arrangement voor uw gezin of familie en geniet snel van elkaar en van alle faciliteiten die de Woeste Wieven u te bieden heeft. We maken het u graag naar de zin, Het wordt een vakantie om nooit te vergeten. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid te checken kunt u contact opnemen met Nicole. Bel hiervoor naar: +31 6 208 484 24 of stuur een e-mail naar: info@dewoestewieven.nl. Ook kunt u het reactieformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Foto's

No items found.
No items found.