Nieuws

Coronaproof vergaderen en trainen bij de Woeste Wieven

In deze tijden van corona kan het lastig zijn om een geschikte plek te vinden voor uw zakelijke bijeenkomsten met een grotere groep mensen. Zeker na de laatste afgekondigde nieuwe maatregelen. Bij de De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim, op de grens van Twente en De Achterhoek, vindt u multifunctionele accommodaties voor meerdere zakelijke doeleinden. U vindt bij ons vergaderplekken, een trainingslocatie of ruimte voorinspiratiebijeenkomsten. Ook kunt bij De Woeste Wieven overnachten in een van de heerlijke kamers op boetiekhotel-niveau.

Corona-proof

Bedrijven moeten hun faciliteiten corona-proof maken om beschikbaar te kunnen zijn voor hun publiek.  Dat is niet bij elk bedrijf vanzelfsprekend in te regelen. Op het erf staan verschillende gebouwen die voldoende ruimte bieden om de anderhalve-meter-maatregel te kunnen toepassen en waarin de ventilatie uitstekend is geregeld. Voorop staat dat vrijwel alle gebouwen goed te gebruiken zijn als vergaderplekken dan wel opleidingsruimte.

In de multifunctioneel inzetbare ruimte, Onder De Hilde, kunt u virusvrij vergaderen of zakelijk noodzakelijke bijeenkomsten houden tot een groepsgrootte van 12 personen. De mooie lichte ruimte  De Kapschuur leent zich goed voor groepen tot 20 personen. In de sfeervolle Podiumzaal kunnen groepen tot de maximaal toegestane grootte van 30 personen comfortabel en veilig verblijven tijdens een zakelijke bijeenkomst. Aan het einde van een lange dag vol vergaderen of trainen kunt u met uw gezelschap op veilige afstand van elkaar bijkomen en napraten in de gezellige maar RIVM richtlijnen veilige Ontmoetingsplek.

Gedurende uw verblijf bent u verzekerd van uitermate goedverzorgde maaltijden die altijd met verse producten en met inachtneming van de hoog nodige hygiënische voorzorg worden bereid. Door niets in buffetvorm aan te bieden, maar alles gepast aan tafel uit te serveren, voorkomen we het ontstaan van onveilige situaties en onnodige looplijnen.

Vergaderen en Trainen inclusief een overnachting

Als je elkaar al zo weinig ziet is de extra mogelijkheid vaneen overnachting vaak een extra toevoeging. Mensen en teams hebben nu een maalde behoefte om samen op te trekken en elkaar live te zien. Zoals eerder al genoemd is de Woeste Wieven ook een prachtige overnachtingsplek. De hotelkamers liggen verspreid over het terrein. Er zijn meerdere tweepersoonskamers en een paar eenpersoonskamers. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Zo bent u ervan verzekerd dat u als enige gebruik maakt van die faciliteiten. En er op die plaats dus geen risico van onderlinge besmettingenzijn.

Corona kan tegenwoordig uw dagelijks leven beheersen. Een virusvrij verblijf bij de Woeste Wieven is voor ons de prioriteit.  Zowel wel voor uw als onze eigen veiligheid. Als u bij ons verblijft, kunt u er verzekerd van zijn dat u zich zorgeloos kunt richten op uw vergadering, training of andere zakelijke bijeenkomst.

Vragen over de genomen corona maatregelen?

Om u goede te kunnen informeren over de door ons genomen corona maatregelen hebben we op de website een speciale website-pagina ingericht met veel gestelde vragen en antwoorden. Hier vindt u meer informatie over de getroffen maatregelen met betrekking tot het aantal toegestane mensen per gebouw en nog veel meer vragen met de daarbij bijbehorende antwoorden. Wan ondanks deze uitzonderlijke tijd ontvangen wij u graag voor uw zakelijke bijeenkomst.  Het u en uw gasten naar de zin te maken was en is onze drijfveer. Sterker nog door uw komst helpt u ons om door deze ingewikkelde tijd heen te komen.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Foto's

No items found.
No items found.