Nieuws

Corona proof een volledig verzorgde herfstvakantie op een prachtig landelijk erf

Al maanden passen we ons aan een lastige situatie aan. Van een intelligente lock down gingen we naar meer bewegingsvrijheid maar helaas moeten we ons nu weer gaan houden aan flink beperkende maatregelen. Precies op een moment van de herfstvakantie. Een moment waarop het zo fijn zou zijn om er een paar dagen op uit te gaan. Gelukkig kan dat nog steeds zorgeloos bij De Woeste Wieven.

Bij De Woeste Wieven kunt u een fijne kamer boeken op boetiekhotel-niveau.

Dat de restaurants de komende weken gesloten zijn hoeft geen enkele belemmering te zijn om een paar mooie dagen te plannen. Bij De Woeste Wieven kunt u een fijne kamer boeken op boetiekhotel-niveau. Vanaf het prachtige 3,5 hectare grote erf, gelegen op de grens van Twente en de Achterhoek, kunt u heerlijke wandelingen maken in de nabij gelegen natuurgebieden of fietstochten vanaf een van de fiets-knooppunten-routes vlakbij.

Volledig verzorgde herfstvakantie op een prachtig landelijk erf van de Woeste Wieven
Volledig verzorgde herfstvakantie op een prachtig landelijk erf van de Woeste Wieven (fotografie Romy Dermout en Trui Heinhuis)

Stelt u zich eens voor dat u aan het eind van de middag aan komt en na het inchecken geniet van een welkomstdrankje bij een van onze gezellige houtkachels. Vervolgens neemt u even de tijd om het erf of de omgeving alvast wat te verkennen en vanaf 7 uur staat er een tafel voor u gedekt in de sfeervolle podiumzaal. Daar geniet u, op ruime afstand van andere aanwezige gasten, van een uitgebreid driegangen verrassingsmenu dat door onze eigen kok voor u wordt klaargemaakt met mooie dagverse en waar mogelijk biologische producten van onze moestuin en van onze naobers. Voor een begeleidend goed glas wijn kunt u een keuze maken van onze bescheiden wijnkaart waarop u onder meer verrassende wijnen vindt die ook geschonken worden in de sterren restaurants.

De volgende ochtend vindt u weer een prachtig gedekte tafel meteen uitgebreid ontbijt met vers fruit en kijkt u uit op de zenvijver
De volgende ochtend vindt u weer een prachtig gedekte tafel meteen uitgebreid ontbijt met vers fruit en kijkt u uit op de zenvijver (fotografie Romy Dermout en Trui Heinhuis)

De volgende ochtend vindt u weer een prachtig gedekte tafel met een uitgebreid ontbijt met vers fruit, brood dat net uit de oven komt en uiteraard weer mooie streekproducten van de mensen uit de omgeving. Als u dat wilt stellen we voor u een mooi lunchpakket samen maar lunchen op het erf is ook mogelijk.

Tijdens uw verblijf op ons mooie erf hoeft u zich geen zorgen te maken over het virus

Tijdens uw verblijf op ons mooie erf hoeft u zich geen zorgen te maken over het virus. Dat doen wij voor u. Zonder dat dat storend is. Hygiëne hadden we altijd al heel hoog in het vaandel staan maar heeft nu onze extra aandacht. Wist u dat wij via Booking.com voor de hygiëne een waarderingscijfer hebben van 9,6?

Bij De Woeste Wieven kunt u een fijne kamer boeken op boetiekhotel-niveau allemaal corona proof
Bij De Woeste Wieven kunt u een fijne kamer boeken op boetiekhotel-niveau allemaal corona proof

De verschillende gemeenschappelijke ruimtes zijn groot genoeg om altijd voldoende afstand te kunnen houden van de andere gasten. De maaltijden worden altijd aan tafel uitgeserveerd om elkaar kruisende looplijnen te voorkomen.

Meer informatie of reserveren?

Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Bel of mail ons dan voor meer informatie of voor een reservering. Rechtstreeks via onze website een kamer boeken kan ook.
Zitje onder bomen maakt onderdeel uit van het buitenterrein van de Woeste Wieven
Zitje onder bomen maakt onderdeel uit van het buitenterrein van de Woeste Wieven (fotografie Romy Dermout en Trui Heinhuis)

Bekijk de hotelkamers

Foto's

No items found.
No items found.