Werken en leren en toch samen even helemaal weg

Werken, leren, privacy en samen ontspannen gaan helemaal samen in dit heerlijke huis

Werken en leren en toch samen even helemaal weg

Werken, leren, privacy en samen ontspannen gaan helemaal samen in dit heerlijke huis

Werken en leren en toch samen even helemaal weg

Werken, leren, privacy en samen ontspannen gaan helemaal samen in dit heerlijke huis

Maximaal aantal personen:
Werken en leren en toch samen even helemaal weg

In deze ingewikkelde tijd waarin werken, leren en het normale gezinsleven onder een dak moeten plaatsvinden is het soms lastig om voldoende rust te vinden voor ontspanning. In het enshuisje van De Woeste Wieven is voldoende ruimte voor 5 personen om te leren, te werken en te ontspannen. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van een uitstekend WiFi-netwerk. Het huis staat op het eeuwenoude Erve Bonkert en biedt een gezin volledige privacy. Vanuit de woonkamer en de slaapkamers is er een fantastisch uitzicht over de Zenvijver en het uitgestrekte Twentse boerenland. De zeer ruime zolderkamer is voorzien van een heerlijk buro en biedt eveneens zicht op het prachtige buitengebied.

Een gezin kan daar volledig zelfvoorzienend zijn, maar ook kan gebruik gemaakt worden van de faciliteiten die De Woeste Wieven bieden. Zo kan ervoor gezorgd worden dat er een zeer compleet ontbijt wordt afgeleverd, of dat u een zorgvuldig bereid driegangen diner kunt afhalen. Alles zoveel mogelijk samengesteld met streekeigen producten van onze naobers en producten die ons eigen erf te bieden heeft.

Vraag vrijblijvend informatie aan
Fotogallerij

Veelgestelde vragen over genomen coronamaatregelen

No items found.
Bekijk de hotelkamers

No rooms found.

Bezoekers reviews

Onze gasten kunnen het natuurlijk het beste vertellen hoe het is om bij ons te overnachten!.

Lovely COVID proof getaway

ovely COVID proof getaway Beautiful location with clean and spacious rooms and excellent facilities, with an eye for the detail. Extremely responsive and friendly hosts, who accommodated all our wishes. We had their surprise dinner menu for both nights, served in a take away manner, excellent quality/price, and the breakfast is superb too. You can do the famous 6-castle bike route just off the property. We’ll be back. Everything was perfect.

Opnieuw genoten

Wij als familie hebben weer meer dan fantastisch genoten van de gemoedelijke sfeer en top accomodatie. Een bijzondere plek om niet te vergeten

Genieten

Wat een fantastische plek! En wat hebben we heerlijk gegeten bij jullie. Met de familie 's avonds uitbuiken bij de openhaard. De bedden, de kamers, alles piekfijn in orde. Bedankt voor de goede zorgen!

Fan

Wat een geweldige plek! Ik heb daar mijn doordeweekse weekendje weg mogen vieren. Ontzettend genoten. Ik heb inmiddels mijn ouders met hun vrienden al jullie kant op gestuurd. Die gaan in september een weekendje naar Twente toe. Om vandaar uit lekker te fietsen. Nogmaals dank en hierbij een enorme fan!

Kevedwards

This place is hidden gem. An old farm which has been converted in the most fantastic way. The whole site is a mix of buildings and grass and flowers. It's very well done. The rooms have superb modern style and there are plenty of places in the grounds to chill and absorb the peaceful surroundings. Breakfast is superb and the staff are friendly and very very helpful. One of the best places I have had the pleasure of staying in.

Urenlang gechilld bij de vuurkorf, kortom, heel erg genoten!

Wij van atletiekvereniging Gouda hebben gewandeld, hardgelopen, ge bbqd, het kubb-spel gespeeld in de tuin, gesjoeld, 's avonds urenlang gechilld bij de vuurkorf, kortom, heel erg genoten!

Edith en Lukas

Soms kom je op plekken waar het een beetje voelt als thuiskomen en dat is heel fijn. Maar hier voelt het zelfs nog beter. We komen heel graag terug om van de rust, de omgeving en de prachtige kamers en ontbijtruimte te genieten.

Ine

Het ontbijt was geweldig. de locatie en omgeving, de tuin, geweldig. de koffie en thee de hele dag gratis en de kwaliteit hiervan was uitstekend, een dikke 10!

Wim

We waren met z'n tweeën. Was dus heerlijk rustig. De voorzieningen zijn top en de gastvrouw vriendelijk en gezellig. Het ontbijt met eigenlijk alleen maar streekproducten was super en zeer compleet.

Wilt u een review toevoegen?

Heeft u genoten van uw overnachting? Deel uw verhaal!

Bedankt! De review staat zo direct online!

Something went wrong. Please try again.