Agenda
Datum evenement:
18/10/18
Prijs
€ 15 pp
Kunstmoment Diepenheim is al sinds 2005 een begrip en trekt elk jaar vele duizenden bezoekers. Ook De Woeste Wieven nemen deel aan het evenement met optredens van The Streeam en het mannenkoor InterNos.

Op donderdag 18 oktober brengt The Stream een teaser van de show Sweet Sally Sad Departure waarin het publiek gelegenheid heeft om vragen te stellen aan de band over deze multimediale show. En het mannenkoor InterNos zal op deze avond een fenomenaal optreden verzorgen.

Op vrijdag 19 oktober kan het publiek genieten van de voorstelling 'Sweet Sally Sad Departure'. Met deze show trakteert The Stream het publiek op het inmiddels vertrouwde multimediale concept van de band, maar voegt daar diepere lagen en een rijker instrumentarium aan toe. 12 orkestrale popsongs vertellen samen het verhaal van Sally, haar zoektocht naar vrijheid en verlangen naar acceptatie. Een gevarieerde ontdekkingsreis, waar live nog een extra dimensie aan toe wordt gevoegd; het spannende samenspel van popmuziek met artistieke dans. The Stream lijkt daarmee klaar voor de volgende stap in hun carrière: verruiming van hun muzikale spectrum én een groter publiek.

Op beide dagen beginnen de voorstellingen om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur open.

Kaarten komen binnenkort online te koop maar zijn ook te reserveren door een mail te sturen naar info@dewoestewieven.nl.

 

 

Boek ticket