Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
Zaalverhuur - B&B Diepenheim Overijsselgarderobe bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijsseloptreden bij bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijsselvergaderen kleine groep.jpg

Vergaderlocatie & Trainingslocatie 

Wie op zoek is naar een bijzondere vergaderlocatie, voorzien van alle hedendaagse gemakken, moet absoluut een kijkje nemen op Erve Bonkert. U vindt onze vergaderlocatie op een historische plek, omringd door diverse prachtige natuurgebieden. In de pauze, voorafgaand aan de vergadering of erna, kunt u dus een heerlijke boswandeling maken. En ook onze Tuin der Wonderen leent zich goed voor een ontspannen wandeling tussendoor. De locatie leent zich zo wel voor kleine als voor grote groepen. In alle gevallen is een heerlijke werkplaats gegarandeerd. 

Dé buiten vergaderlocatie van Twente en omstreken

Erve Bonkert is een fijne vergaderlocatie vanwege diverse redenen. In de eerste plaats zorgt de unieke locatie voor inspirerende bijeenkomsten. Ook is Erve Bonkert voorzien van alle moderne faciliteiten als flipovers, geluidsinstallatie , beamer en gratis WiFi. Daarnaast is onze vergaderlocatie en trainingslocatie zeer goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Er is voldoende Parkeergelegenheid op ons eigen terrein. En bovendien bent u echt weg van de hectiek en de dagelijkse sleur. 

B&B als Trainingslocatie, iets voor u?

Naast een zeer fijne vergaderlocatie is erve Bonkert ook een prachtige plek om na de bijeenkomst, vergadering of training te overnachten. Een meerdaagse training en teamvergadering kan dus prima gerealiseerd worden. We hebben prachtige kamers met allemaal een eigen badkamer en de loungeruimte van de B&B is ideaal voor vergaderingen of trainingen tot ca. 12 personen. De gehele B&B staat op deze momenten tot uw beschikkking en er zijn geen andere gasten in de bed en breakfast.  Uw team of kandidaten kunnen in een heerlijke omgeving werken aan hun doelen en bovendien ontspannen.  Geniet van de rustige omgeving, de luxe, het heerlijke eten of zak na afloop lekker onderuit bij een houtvuur. De plek dus voor uw eigen training, cursus of workshop, waar u zelf de sfeer, uw programma & dagindeling in alle vrijheid en discretie in eigen hand heeft. Vanzelfsprekend kunnen we u op alle fronten bijstaan als dat nodig mocht zijn. Ook de inwendige mens komt niets tekort. We zijn er van overtuigd dat deze ervaring veel hoger gaat scoren dan de vele ervaringen in hotels en zalencentra en bovendien levert het u bijna 100 procent zeker meer resultaat en uitkomsten op. De Woeste Wieven in Diepenheim inspireert. 

Erve Bonkert scoort ZEER HOOG op zowel Booking, Zoover en scoort goed als bijzondere buitenlocatie. Wilt u ook uw vergadering, workshop of training laten plaats vinden op deze unieke locatie? Neem dan contact op met De Woeste Wieven voor de mogelijkheden. We helpen u graag om er een succes van te maken

 

 

 

 


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen