Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
tuin der wonderen - familiebijeenkomst bij de woeste wieven -20150801_144604.jpgB&B bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijsseltuin der wonderen es van de woeste wieven -20150613_102052.jpgpubliek buiten bankjes.jpgmuzikanten in gras.jpgobers in gras.jpgbruiloft 50 jr op erf.jpg

De meest bijzondere buitenlocatie vindt u bij De Woeste Wieven

Een geslaagde bijeenkomst begint met een inspirerende locatie. Wie op zoek is naar een bijzondere buitenlocatie, moet absoluut eens een kijkje nemen op Erve Bonkert van de Woeste Wieven. U vindt onze bijzondere buitenlocatie, met een fraai coulissenlandschap, op de grens van de Achterhoek en Twente. Met voldoende binnen- en buitenruimte om uw gezelschap net iets anders te bieden dan anders. 

Voor wie is het?

Onze bijzondere buitenlocatie leent zich erg goed voor managementvergaderingen, zakelijke trainingenteambuilding en trainingen, maar ook een  familiebijeenkomst of vriendenweekend door uzelf georganiseerd of door ons past heel goed. En of u nu met 20 personen komt of wel 150, wij hebben voor elke groep een passend arrangement. Slapen kan met ca. 18 mensen op 8 luxe kamers. Dus juist ook voor kleinschalige meerdaagse gebeurtenissen bieden we een uitstekende oplossing 

Daarnaast kunnen we de intieme , sfeervolle zalen inrichten, zoals u wenst. Dus ook wanneer u bijzondere wensen heeft met betrekking tot de buitenlocatie, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

De plek waar alles samenkomt

Erve Bonkert van De Woeste Wieven heeft het eigenlijk allemaal. Het is een bijzonder en heerlijk B&B-adres ( ook als groeps- of trainingsaccommodatie te gebruiken), het is dé plek voor zakelijke traininge. U kunt er gezellig bij eten en drinken én de bijzondere buitenlocatie is zowel op privégebied als zakelijk goed inzetbaar.

Bent u benieuwd naar onze bijzondere buitenlocatie? Kom gerust eens langs. Ook kunt u op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Van een eenvoudig aangeklede koffietafel tot Italiaanse lunches, Hollandse stamppotbuffetten of uitgebreide Indonesische maaltijden. ook voor een toegesneden dagprogramma of training bent u bij ons aan het juiste adres.

Hieronder drie mogelijkheden om uw bijeenkomst extra aangenaam te maken:

  1. Een aangeklede koffietafel vanaf €12,50 p.p.
  2. Een eenvoudige lunch met streekeigen producten, uitgebreid buffet, BBQ of een luxe opgedekte 3 gangen lunch vanaf € 17,50,- p.p.
  3. Een uitgebreid diner, bv een Indonesische tafel of kookstudio vanaf € 29,50,- p.p.

Natuurlijk kunnen deze arrangementen helemaal worden afgestemd op uw wensen en voor een vaste prijs (vanaf € 30,- pp) worden aangeboden. Wij staan open voor uw specifieke vragen en staan garant voor een perfecte en bijzondere invulling van uw programma. De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief zaalhuur en drank.

Voor uw vergadering en andere familie- of zakelijke bijeenkomsten kunt u gebruik maken van alle moderne faciliteiten via het plug & play systeem.

Zo is er standaard een licht & geluidsinstallatie aanwezig en zijn beamer, professioneel filmscherm, flip-overs etc. op verzoek neer te zetten.

Bij zaalverhuur vindt u alle informatie over de technische installaties en de zaalverhuur prijzen.

En wist u dat onze locatie met haar drie hectare grote erf, midden in een natuurgebied zich ook bij uitstek leent voor brainstormdagen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten?

 

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen