Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
Ot Azoj bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente OverijsselRaromski bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente OverijsselMargriet Sjoerdsma bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijsseloptreden bij bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente OverijsselLabryanco optreden bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente OverijsselFay Lovski bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente OverijsselBlue Grass Boogiemen bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijsselherman brood- Film en Expositie - bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijsselfay lovsky bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijssel

Podium Twente - Natuur, Kunst en Management op de Woeste Wieven in Diepenheim

Natuur, Kunst & Management

Erve Bonkert heeft als kernwaarden Kunst, Natuur & Management. Wie op zoek is naar een bijzonder podium in Twente, zit hier dus helemaal goed. Naast de particuliere markt, richt het podium zich ook op de zakelijke markt in Twente. U kunt op Erve Bonkert onder anderen terecht voor lezingen, bestuurs- en directiedagen, concerten, congressen en personeelsactiviteiten. Ook is een zakelijk bezoek goed te combineren met de diverse culturele evenementen.

 

Inspirerende podiums in Twente

Twente is gezegend met diverse podiums. Zo vindt u bij De Woeste Wieven in Diepenheim regelmatig verrasende en fraaie exposities, optredens en concerten, die passen bij de bijzondere kloosterboerderij, het indrukwekkende erf en de prachtige tuin en omgeving. Maar ook Diepenheim zelf ademt één an al kunst en creativiteit. U vindt in dit leuke kunststadje in Twente dan ook diverse podiums, die zeer de moeite waard zijn.

 

Zelf exposeren

Ook is het mogelijk om ons podium te gebruiken, wanneer u zelf wilt exposeren. Bent u kunstenaar en zoekt u een geschikte expositieruimte in Twente? Breng dan eens een bezoekje aan De Woeste wieven, zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

  
Naam artiest(en)  Yacumba
Genre  Muziekconcert
  
Naam artiest(en)  Fay Lovsky en Laurens Joensen
Genre  Muziek concert 21 december 2014
  
Naam artiest(en)  No Blues
Genre  Muziek concert 16 november 2014
  
Naam artiest(en)  La Manouche
Genre  Roma/Sinti muziek concert 19 oktober 2014
  
Naam artiest(en)  Jeroen Kramer
Genre  Theater-Muziek 21 september 2014


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen