Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
benb voorjaar verkleind.jpg

Natuur op en rondom De Woeste Wieven

Gewoon stil zitten op ons erf en genieten van de stilte, het weer, de bomen en de geluiden van de vogels, is genieten met een hoofdletter G. De rust die wij hier hebben ervaren hopen we dat u ook ervaart. Misschien hoort u de specht of de kerkuil van Erve Bonkert.


Het Hof van Twente ligt in Overijssel op de grens met Gelderland en hier kunt u als natuurliefhebber uw hart ophalen. Behalve de natuur op Erve Bonkert kun tu lopend of fietsend naar het natuurgebied het Needse Achterveld.
Er wordt bij Twente altijd direct gedacht aan het Twentse platteland met prachtige boerderijen, door houtwallen omzoomde akkers en uitgestrekte bossen. Hier vindt u vele plekken om met mooi weer te picknicken. 

Maar ook bij de landgoederen kunt u prachtige tuinen bezoeken. Zo kunt u in Diepenheim de rozentuin van Rosarium De Broenshof aan de Grotestraat bij de kerk bezoeken. De tuinen van de de diverse kastelen zoals De kasteeltuinen van Twickel of Kasteel Warmelo. Wilt u kunst en natuur combineren, ga dan de Hostatuin, Het Gazebo, bij de kunstvereniging in Diepenheim bezoeken.
 

Natuurlijk kunt u zich in onze omgeving ook zeer goed ontspannen door inspanning. Check onze webpagina over fietsroutes en wandelroutes, maar u natuurlijk ook prima aan Nordic Walking doen in Twente. Daarnaast liggen er diverse golfbanen in de prachtige natuur. Zoals de Twentsche Golfclub of Golfbaan De Lage Mors in Delden. Op de baan van Pitch & Putt Golf kunnen ook de leken zonder GVB een poging ondernemen om te golfen.
 

Wilt u met kinderen naar zwembaden of kinderboerderijen? Check de VVV pagina.

Wilt u een weekmarkt bezoeken tijdens uw verblijf dan kunt u hier de weekmarkten in ons gebied vinden.


Iets verder van ons erf kunt u bijvoorbeeld het ooievaarsbuitenstation De Lokkerij bezoeken. De vogelbescherming Nederland is met het houden van ooievaars begonnen om te zorgen dat deze vogels in Nederland niet zouden uitsterven. Het station bij De Wijk in het Reestdal bleek door het beheer van Landschap Overijssel en het Drentse Landschap een bijzonder leefgebied voor de ooievaars. U kunt het station bezoeken en op de website van het station vindt u meer informatie.

 

Welke vogels zijn er op het erf!

 

 

 

 


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen