Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijsselfietsknooppunten-B&B - Groepsaccommodatie - Vakantiehuis - Trainen- Teambuilding -Bijeenkomst - Vergaderen -bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijssel

Fietsen in Twente in de Achterhoek

Geniet van het fietsknooppunten netwerk door Twente en de Achterhoek met Diepenheim als basis

In de directe omgeving van Diepenheim vindt u verschillende, fraaie fietsroutes. Bekend is de prachtige Zes kastelen fietsroute (28,5 km)  die u volgt middels een routebrochure, bewegwijzering of een handige applicatie voor uw smartphone. Sinds kort maakt Diepenheim ook onderdeel uit van de Oranjefietsroute (Oranier-Fahrradroute) van 230 kilometer,  waarbij ons erf een prima overnachtingsplek is voor de route van Apeldoorn naar Lingen (Duitsland). U fiets door prachtige delen van Nederland en Duitsland en onderwegt passeert u veel wetenswaardigheden over de leden van het Nederlandse vorstenhuis. De Oranjefietsroute komt in Diepenheim o.a. langs Kasteel Warmelo en doet daarna kasteel Twickel in Delden aan. Na een ontspannen overnachting in onze B&B weer fris op pad na een heerlijk verzorgd ontbijt. Wie wil dat nu niet?

Van mountainbike tot e-bike

De regio Twente en Achterhoek kent heel veel goed bewegwijzerde en verharde fietspaden. Met de  fietsknooppunten stelt u zelf een prachtige route samen, zo ver en zo gevarieerd als u zelf wilt. Oplaadpunten voor elektrische fietsen zijn geen probleem en ruim voorhanden. 

Liever over de woeste grond van Twente? Beleef het schitterende MTBparcour (68 km) van de Twickelroute. Of wat dacht u van de mountainbikeroute over de Holterberg (30 km).


Buggy, kever, 2CV of solex huren bij Erve Bonkert, we kunnen dit voor u regelen!

Natuurlijk zijn er naast de fiets ook nog andere opties in de omgeving van Diepenheim. Trekt u er liever op uit per 2-persoons buggy, een 2CV, oude VW Kever of een Solex?

Mail of bel 06-20848424 en wij regelen het voor u.

 

Heel bijzonder B&B-adres

Boek één of enkele nachten Bed en Breakfast bij De Woeste Wieven op Erve Bonkert. Geniet van de prachtige omgeving met vele wandel- en fietspaden.  In de Bed en Breakfast vindt u luxe 1 en 2-persoonskamers. Ook kan de B&B in zijn geheel gebruikt worden als luxe groepsaccommodatie voor bedrijven, families of vriendengroepen van 14-19 personen.

 

Erve Bonkert, bijzonder logeeradres op de grens van Twente en de Achterhoek

Ervaar zelf de sfeer, breng een bezoek en kom logeren in één van de luxe kamers in onze Bed and Breakfast op het erfgoed Erve Bonkert.

Reserveer of bel 0620848424
 

Een voorbeeld van een prachtige fietsroute: Fietsroute Diepenheim e.o van RouteYou

 


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen