Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
Bed & Breakfast - B&B Diepenheim Overijssel

Bed & Breakfast op erfgoed Erve Bonkert

Erve Bonkert in Diepenheim is een prachtige B&B plek om te slapen. Ervaar de stilte van de omgeving, slaap als een roosje op onze heerlijke bedden en geniet van onze tuin. Alle kamers zijn ruime comfortabele kamers met uitzicht op tuin of omliggende boerenakkers en met een eigen luxe badkamer. Bovendien kunt u de hele dag gebruik maken van onze heerlijke ontbijtruimte, koffiecorner en zeer ruime lounge. Natuurlijk staat de koffie of thee de gehele dag voor u klaar. 
 

Bekend binnen de regio en in het land

Binnen de buurt staart het erf bekend als 1 van de mooist gelegen erven van de regio. Daar zijn we trots op. Op februari 2015 heeft de rest van het land kennis met het erf kunnen maken via omroep Max in het programma Bed en Breakfast uit. In deze uitzending:

De Woeste Wieven: Wat een bijzondere plek in Diepenheim. Onverwachte luxe met een fijne sfeer. Het getal ‘acht’ neemt een belangrijke plaats in. Zo beschikt de bed & breakfast over acht kamers, met 8 badkamers en op het erf staan acht bomen rondom een achthoekige steen. Alles is terug te voeren naar de Keltische historie die Nederland rijk is. Maar nog belangrijker de mens en de natuur staat centraal in de bed&breakfast.

Comfortabel overnachten in onze luxe B&B

Op Erve Bonkert beschikken we over acht bed & breakfast kamers op luxe niveau. U kunt genieten van een rustgevend weekendje in de natuur of u kunt uw verblijf combineren met onze arrangementen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van gratis koffie en thee en zijn er tegen betaling heerlijke wijnen, biertjes, vruchtensappen ter beschikking. Omdat we van rust houden is er geen TV, maar we hebben wel goede wifi beschikbaar.  De kamers beschikken allen over eigen sanitair en zijn ingericht op comfort. Onze ontbijtjes zijn om naar uit te kijken en om heerlijk mee wakker te worden.

Van € 87,50 - € 105,50 per nacht voor 2-persoonskamer incl. ontbijt en BTW. Ook als single bent u welkom (1-persoons  v.a. € 77,50) en voor  3-persoons hebben we een 3 persoonskamer tot de beschikking € 149,50). Voor gezinnen dan wel kleine groepen tot 4 personen hebben we daarnaast een kleine oude (meer dan 200 jaar oud) boerderijwoning ter beschikking. Die alleen via mail te boeken is voor een verblijf van minimaal 3 nachten.

De kamers hebben allemaal een eigen identiteit en een eigen naam. De namen verwijzen naar de Godinnen van de Lage landen.

Klik op één van de onderstaande foto's om direct te boeken.

      

Ostara                            Nehalennia                      Witte Wieven                  Tanfana

      

Brigida                           Anna                               Flora                              Holle 

 

Wij worden nog iedere keer enthousiast van onderstaande beelden, we hopen u ook. 

   

   

Bed and Breakfast als Groepsaccommodatie

De Bed&Breakfast is ook te gebruiken als luxe groepsaccommodatie (14-21 personen) met een-, twee-, en driepersoonskamers, een grote gezamenlijke ruimte en een volledig ingerichte keuken. De kamers hebben eigen badkamers en zijn zeer comfortabel.  Ideaal geschikt voor familiebijeenkomsten, personeelsbijeenkomsten of om samen met een groep vrienden in alle rust, tijd door te brengen. Tijdens uw verblijf bent u geheel zelfverzorgend, maar catering behoort zeker tot de mogelijkheden.

Eventueel kunt u uw verblijf combineren met exposities of workshops, aangepast op uw groepssamenstelling. Wilt u er een bijzondere ontmoeting van maken dan denken wij graag met u mee.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen