Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
B&B - Groepsaccommodatie - Vakantiehuis - Trainen- Teambuilding -Bijeenkomst - Vergaderen -bij de Woeste Wieven -Diepenheim Twente Overijssel

 

B&B als bijzondere groepsaccommodatie

Ook wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle bijzondere groepsaccommodatie in Twente, bent u bij de woeste wieven aan het juiste adres. Onze luxe Bed and Breakfast is namelijk ook te gebruiken als luxe groepsaccommodatie. Zowel voor familieweekenden, vriendenweekende dan wel bedrijfsbijeenkomsten zoals een training of management brainstorm is de locatie bijzonder geschikt. De mooiste groepsaccommodatie met de luxe van een hotel, maar de intimiteit van een mooie buitenwoning in Diepenheim, op het randje van Twente en de Achterhoek is geschikt voor groepen van 14- 19 personen.

Vanaf € 925,- per nacht heeft u de hele monumentale boerderij voor uzelf, incusief complete keuken, ontbijthal, enorm riante loungeruimte met houtkachel en verschillende zitjes en de 8 comfortabele kamers met eigen luxe badkamers!

Het erf biedt voldoende mogelijkheden om tussentijds te ontspannen, onder andere in de tuin der Wonderen, maar Diepenheim zelf ,als kunstbolwerk van de regio, maar ook de prachtige natuur en de kastelen in de buurt nodigen uit om te gaan genieten en te ontdekken. Zowel wandelend als fietsend weten we zeker dat u zult genieten. 

Indien u wenst verzorgen wij het ontbijt, de lunch en het diner. Voor ons een gewoonte, voor u en uw groepsgenoten wellicht een extra toefje ontspanning tijdens het verblijf. Koffie en thee staan tijdens het gehele verblijf gratis voor u ter beschikking. Overige dranken verzorgen we tegen een vergoeding, waaronder heerlijke biologische vruchtensappen en zeer smaakvolle prachtige wijnen. 

Betaalbare luxe in Diepenheim

De groepsaccommodatie beschikt over diverse een-, twee- en driepersoonskamers, een grote gezamenlijke lounge, ontbijtruimte en volledig ingerichte kleine keuken. Alle kamers hebben een eigen badkamer en zijn zeer comfortabel. Onze luxe groepsaccommodatie is ideaal voor familiebijeenkomsten, management bijeenkomsten of wanneer u gezellig met vrienden wat tijd wilt doorbrengen in het rustieke twente of de achterhoek.

 

De mogelijkheden

Tjdens uw verblijf in onze luxe groepsaccommodatie bent u geheel zelfverzorgend. Maar wanneer u gebruik wenst te maken van onze heerlijke ontbijt service, catering of indien u wilt dat we een deel van het programma nemen of helpen invullen kan dat natuurlijk ook. We denken graag met u mee.

Wilt u van uw verblijf in Diepenheim in Twente een onvergetelijke ervaring maken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen