Logo De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim
Contact | Nieuws    
agenda-de woeste wieven op erve bonkert.jpg

Agenda Activiteiten en arrangementen de Woeste Wieven in Diepenheim

Bekijk de evenementen kalender van De Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim. Iedere keer anders, iedere keer verrassend, maar altijd goed. Ons erf zelf biedt vele mogelijkheden, maar we hebben het geluk dat we in een omgeving zitten waar altijd wat te doen is. Vooral op het gebied van cultuur en natuur bevindt u zich in onze regio in een bijzonder gebied. Inspirerend vaak, bijzonder altijd. Met de mogelijkheid om vanuit eigen perspectief zaken tot je te nemen. 

Iedere eerste zondag van de maand is er de Heerlijcke markt in Diepenheim. Een lifestile markt waar een gevarieëerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de Heerlijcke markt in Diepenheim ruimte aan kunstenaars en muzikanten om hun kunnen aan het publiek te vertonen.

Nadenken en tot rust komen. Daar leent het erf zich uitstekend voor. Ook wij nemen de tijd om met elkaar en onze partners in en om Diepenheim na te denken over de mogelijkheden voor de komende periode. Hebt u zelf leuke inspirerende ideeen die op het erf zouden kunnen passen? Schroomt u dan niet ons te contacten. Want het podium is er niet voor ons maar voor u. Samen dingen organiseren is bovendien vaak minstens net zo leuk en effectief. 

 

Bed & Backstage met de Moo sessions

 

Talentvolle muzikanten in een intieme setting. Je wordt als het ware onderdeel van de muziek. Zo dichtbij, zo kwetsbaar en aanraakbaar presenteren de artiesten zich tijdens de Moo sessions. Een waardevolle aanvulling op het bestaande culturele aanbod dat de komende maanden steeds bij De Woeste Wieven te ervaren is.

Zo'n Moo session is heerlijk te combineren met een verwenweekend in onze Bed & Breakfast. Voor de speciale prijs van € 69,50 per persoon overnacht je in een van de heerlijke luxe kamers. Op zaterdagmiddag staat er om 16.00 uur een welkomstdrankje op je te wachten. rond 18.00 uur wordt er voor de muzikanten een eenvoudige warme maaltijd geserveerd en kun je aanschuiven en kennismaken. En natuurlijk ben je onze gast tijdens het concert. De volgende ochtend staat je een heerlijk ontbijt met eerlijke streekeigen producten te wachten. Een nachtje eerder komen of langer blijven kan uiteraard ook. Lijkt je dit te gek? Klik dan hier om contact met ons op te nemen of bel met 0620848424.

 

 

 


de Woeste Wieven op Erve Bonkert | Deldensestraat 11 | 7478 PG Diepenheim | M. 06-20848424 | E. info@dewoestewieven.nl 

Erve Bonkert Experience B.V. | KvK 58299645 | Rekening Rabobank NL16 RABO 0320.482.723 | 
Contact | Disclaimer | Sitemap   ©2011 de Woeste Wieven
 

Powered by : QualitySites4All
dewoestewieven.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie.      Deze melding verbergen